Motowrap - Geef jouw motorfiets een nieuwe look!

Folie wrap is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen een geheel ander uiterlijk te geven. Het is een hele gave manier om met zelfklevende folie de kleur te veranderen.

Uiteraard maakt motowrap ook het stylen van uw motorfiets mogelijk. De techniek voor het stylen van de motoren heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor we de  motorfiets volledig naar jouw smaak kunnen gaan laten stylen.

Wij werken met toeleveranciers die de kwaliteit van de te gebruiken materialen hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert in fantastisch mooie eind resultaten.

Er is keuze uit verschillende kleuren en manieren van wrappen. Zo doen we complete make-over wraps, maar het wrappen van alleen een tank, badwing, spatbord(en) is uiteraard ook mogelijk.
Het wrappen van alleen de voorzijde van je motorfiets met een transparante folie is ook een veel toegepaste wrap om juist deze kwetsbare delen te beschermen tegen steenslag.
Ook het donker(der) laten tinten van je kuipruit is een veel gevraagde wrap, zo zie je maar, er zijn vele toepassingen mogelijk.

Ben jij benieuwd wat het kost om je motorfiets (delen) te laten wrappen? Vraag het aan via ons contact formulier.

SHOWROOM

Het Spaarne 18
8253 PE Dronten

Routebeschrijving
CONTACT

Tel.: 06-53638673

motoxpert@motoxpert.nl

Contact via WhatsApp