Onderhoud

Onderhoud aan jouw motorfiets, dat is belangrijk en ben je bij MotoXpert dan ook aan het juiste adres. In onze goed geoutilleerde werkplaats repareren, onderhouden en herstellen we jouw motorfiets met de aandacht die het verdient. Daar wij officieel dealer zijn van MV Agusta, Voge en CF Moto en mede gespecialiseerd zijn in Ducati en Harley-Davidson zijn wij met name de aangewezen partij voor de verzekering maatschappijen om schades te mogen taxeren en te herstellen aan deze merken.

Met onderhoud en reparatie door MotoXpert Dronten blijft jouw motor in goede conditie voor jarenlang rijplezier.

Een kleine of een grote onderhoudsbeurt behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden, naast het wisselen van een set nieuwe banden, remblokken of vloeistoffen kunnen we ook diverse accessoires monteren om jou motorfiets nog persoonlijker te maken.
 
Bij aanschaf of het al beschikken van een Harley-Davidson kunnen wij vele aanpassingen op maat maken, denk hieraan de gehele motor blacked-out maken, poedercoating, wijzigen uitlaat configuratie, veranderen van het stuur met daarin verwerkte kabels, andere lakset monteren, kortom….. de mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken we graag met u.
 
Daar wij beschikken over TEXA uitlees-apparatuur en een flinke dosis aan vakmanschap kunnen wij de oorzaak van een storing kundig bepalen en de benodigde oplossing(en) bieden.
 
Indien gewenst kunnen wij jouw motorfiets op komen halen en weer terugbrengen, wel zo handig voor bijvoorbeeld in de winter periode.

Voor meer informatie en afspraken neem je contact met ons op.

 

SHOWROOM

Het Spaarne 18
8253 PE Dronten

Routebeschrijving
CONTACT

Tel.: 06-53638673

verkoop@motoxpert.nl

Contact via WhatsApp