KESSTECH - LIVE YOUR MOMENT

KessTech is de uitvinder van handmatig en elektronisch verstelbare uitlaatsystemen voor motorfietsen. Onze verstelbare uitlaatsystemen bieden de motorrijder een geweldige rijervaring - het echte en originele rijplezier. Full-Volume Sound door de klep aan het einde van de uitlaat, geoptimaliseerde prestaties en een absolute blikvanger!

Helemaal legaal!
Tijdens het gebruik van onze elektronische geluidssystemen kunt u schakelen tussen de verschillende geluidsmodi. In elke modus, inclusief het Full-Volume geluid in de AAN-modus maar ook in de MEDIUM- en UIT-modus, wordt voldaan aan alle wettelijke vereisten met betrekking tot prestaties, uitlaatgasemissie en geluidsemissie. In de OFF stand ben je nog stiller dan de originele uitlaat. Daarom kunt u echt plezier hebben en tegelijkertijd voor uw omgeving zorgen.

Technologie op zijn best
Onze klanten zijn individualisten met gevoel voor design en een compromisloze benadering van kwaliteit. Onze technologie-enthousiastelingen hier bij KessTech werken daar elke dag hard voor. We zijn nooit tevreden met de staus quo, we zijn permanent bezig met verbeteringen en we stellen continu nieuwe standaarden in technologie. Als enige fabrikant op de markt leveren onze uitlaatsystemen dezelfde prestaties in elke modus in alle reeksen, een verandering van geluidsmodus duurt in tienden van een seconde. Daarnaast zijn we in staat om marktinnovaties zoals de Power-Feature en de Active Engine Protection-functie aan te bieden.
Om ervoor te zorgen dat alles altijd klopt, laten we onze kwaliteitsprocessen jaarlijks extern controleren en zijn we nu gecertificeerd volgens ISO 9001:2015.

Made in Germany
KessTech verstelbare uitlaatsystemen worden in Duitsland ontwikkeld, ontworpen en geassembleerd. Voor onze uitlaatsystemen gebruiken wij alleen hoogwaardig RVS. Dit zorgt voor extreme robuustheid en een hoogwaardige uitstraling gedurende de levensduur van het uitlaatsysteem. Daarom geven wij 4 jaar garantie

Ben jij benieuwd wat het de mogelihkheden zijn? Vraag het aan via ons contact formulier.

SHOWROOM

Het Spaarne 18
8253 PE Dronten

Routebeschrijving
CONTACT

Tel.: 06-53638673

verkoop@motoxpert.nl

Contact via WhatsApp